Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

pa smo končno uspeli :) Pošiljam Petrino izjavo: "Ko sem se prijavila na spletno stran avdicija.com, sem si želela nastopiti tudi v kakšni televizijski reklami. In želja se mi je s povabilom na snemanje reklame za POP NON STOP izpolnila. Ko sem šla z mamico na spoznavanje z ekipo snemanja, sem imela tremo. Občutek je hitro minil, ko sem spoznala »očka« Marka in »mamico« Tjašo. Oba sta bila zelo prijazna. Tudi ekipa, ki je snemala reklamo je bila zelo smešna, še posebej režiser Vaki. Snemanje je potekalo dva dni zato sem morala zelo zgodaj vstati, se urediti in odhiteti na snemanje. Z ekipo smo se dobili na POP TV, od koder smo se s kombijem odpeljali v park Tivoli. Tam so me najprej napudrali in naličili. Pri tem je bil najbolj uspešen Matjaž. Za lakoto in žejo ter za vse kar je sodilo poleg, je skrbela najbolj pridna Sandra. Priskrbela nam je velike sendviče, coca colo, vodo,… kar nam je vse šlo v slast. Snemanje je vsak dan potekalo do poznega popoldneva. Snemali smo prizore na travniku, v slaščičarni (kjer smo dobili veliko sladoleda ), v knjigarni, kjer smo brskali po knjigah, pri eni punci doma v stanovanju (ima full dobro stanovanje ) in vse skupaj je bilo zelo zabavno. Po snemanju sem bila utrujena. Na vožnji domov me je hitro premagal spanec. Zelo lepo sem se imela, vsi so bili zelo prijazni in hecni. Naučila pa sem tudi, da se z delom zasluži denar. Jaz si bom z zaslužkom snemanja reklame za POP NON STOP kupila prave Yamahine bobne, ki si jih želim že več let. Petra Uršič" Lp, Suzana (mami)

petra

Zdravo, vesel sem da sem član avdicije.com. Dekleta so zelo prijazna in me sproti obveščajo o vseh castingih. Tako sem velikokrat imel priložnost snemati pri raznih filmih, nadeljevankah ter reklamah. Spoznal sem veliko znanih igralcev, režiserjev, kamermanov, scenaristov ter vseh ostalih, ki se zelo trudijo da snemanje poteka v sproščenem, zabavnem in delavnem vzdušju. Zelo mi je ostalo v lepem spominu letošnje snemanje s francosko ekipo, ko smo snemali reklamo za pohištvo. Želim si še veliko lepih snemalnih trenutkov. lp Pascal ____________________________________________________________________ Živjo, zopet bi vam rad napisal nekaj lepih izkušenj v zvezi z članstvom avdicija.com. Odkar sem član se je našlo že veliko priložnosti za snemanje raznih filmov, nadaljevank ter reklam. Dekleta iz avdicija.com so prijazna in me sproti obveščajo o avdicijah. Kadar me na avdiciji izberejo, se snemanja zelo rad udeležim, ker tam spoznam veliko novih in zanimivih ljudi. Komaj čakam, na nove priložnosti za snemanje na katerih pridobivam nove izkušnje. Želim vam veliko lepih trenutkov in da se zopet kmalu vidimo. Lep pozdrav, Pascal.

pascal

Čao, samo da vas malo pozdravim, se zahvallim in opišem izkušnjo na snemanju za Studio Moderno in Pošto Slovenije. V soboto sem bil na snemanju oglasa za Pošto Slovenije.Snemalo se je v Mariboru, kjer sem moral biti že ob 5 zjutraj.Kako minutko za mano je prišel režiser Marko Potrč, moram reči da je res faca, prijazen, nasmejan, skratka kuuul.Počas se je zbrala ekipa in takoj sem vidu fotografa ki ga najbrž vsi poznate, Aleša Bravničarja.Hudo sem si reku, počasi se je zbrala ekipa, spili smo kavo, maskerka, stilistka sta naredili svoje in že akcija.Igral sem poštarja, voznika kombija, moram rečt da je bilo zakon, fajn, luštn res.Snemanje je blo zabavno, dokaj hitro, brez problemov, vse je šlo po planu, tako da komaj čakam da se bo oglas začel vrteti po tv-ju.Kljub temu da je bil dan dolg, je minil hitro, bil sm pa kr zmatran ker sem imel prejšnji dan snemanje za torbe, kovčke za Studio Moderno, kjer je prav tako bilo zelo lepo. Snemanje je bilo v hotelu Plaza v Btc-ju in Iškem Vintgarju.Bil sem poslovnež, športnik, pohodnik..Skratka supeeerrrr!!!komi čakaj da vidim kaj je nastalo.In komaj čakam nova snemanja.! Janža, hvala tebi in Ljubimki, Matjažu, Lepo se mejte Včeraj sem bil na snemanju oglasa za Nkbm, snemalo se je v Lesnininem centru na Brdu.Bilo je zelo zabavno, dobil sem zelo simpatično ženo Natašo, in pa prikupno hčerkico Anolu(upam da sem prav napisu )Kljub temu, da je bilo snemanje kar dolgo in naporno je bilo zelo lustno,saj je tamala prava igralka, Nataša je šlo pa tudi vse zelo tekoče.Bilo je kar veliko smeha, tudi ekipa je bila v redu, tako da z eno besedo superrrrr!!!!Hvala Avdiciji, in komi čakam na nova snemanja. Lep dan, klemen

klemen