Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

mislim, da je avdicija.com prava stvar za vsakogar, ki se želi ukvarjati z manekenstvom, igralstvom..., hkrati pa s pridoblejnimi izkušnjami omogoča tudi nadaljno kariero. dodaten plus predstavljajo luštne punce, ki jih na tovrstnih snemanjih kar mrgoli.

sam sem se najbolj zabaval na izboru za miss in fanta koprske noči, kjer sem zasedel tudi mesto 2. spremljevalca. nastopati pred množico vročekrvnih deklet je res pravi užitek. najboljše stvari pa se kot pri vsaki stvari dogajajo prav v zakulisju. če omenim samo skupno garderobo z dekleti, potem verjetno veste o čem govorim. povedano na kratko, vsa pohvala organizatorjem. sicer pa se naslednjih nastopov in snemanj že močno veselim.

tomaž

"Uf, napisati kratek povzetek tritedenskega popotovanja po Balkanu v vlogi voditeljice oddaje, ni samo preklemano težko delo ampak praktično nemogoče. Strniti vse misli, dogajanja, skupna in osebna doživetja, čustva in občutke v par stavkov je prava umetnost. Ko sem se z velikim veseljem odzvala na Anino pobudo za kratek prispevek, si tudi približno nisem predstavljala v kaj sem se spustila. Hehe, bolj za šalo, kot zares. Kljub vsemu sem vesela, da sem sprejela izziv in pretegnila že tako močno počitniško razpoložene možgane, pobrskala po spominih in napisala teh nekaj vrstic. Videti nešteto novih krajev, spoznati ogromno ljudi, okusiti najboljše jedi, doživeti nepozabne dogodivščine, v vsem tem času spati rekordno malo ur in se ob tem zabavati kot že dolgo ne, bi bil nekako kratek povzetek doživetega. Za moje pojme eno najlepših daril, ki ti jih življenje lahko podari. Jaz sem paket naštetega dobila v preteklih dveh tednih. Ko so mi sporočili, da sem izbrana za voditeljico TV oddaje, sem od veselja poskakovala do stropa, vendar daleč od tega, da sem si predstavljala kakšno bogato izkušnjo mi ponujajo. Z najboljšo ekipo pod soncem – Bojanom, Damirjem, Tilnom, Sanjo, Božičem in enkratnimi sovoditelji – Zlatetom, Klemenom in mojo tastaro, Nežo, smo doživeli nepozabne trenutke. Tako smo na primer v Grčiji pluli ob delfinih, v Albaniji na cesti prehiteli medveda, v Črni Gori prehodili 1350 stopnic v rekordnem času in se tako povzpeli do obzidja z dihvzemajočim razgledom, se sredi junija okepali v nacionalnem parku in do sitega najedli čevapčičev v lepinji na Baščaršiji. Med drugim zamenjali 13 hotelov in ponovno spoznali, da je steklenica vode pri 40 stopinjah Celzija pravi zaklad. Raziskali smo stereotipe in podrezali v ljudi o najrazličnejših temah. Ugotovili, da nam sreče v življenju ne prinašajo mobiteli, računalniki in podobna tehnologija, ter postali bogatejši za pomembno spoznanje: V življenju niso najbogatejši tisti, ki imajo vse, ampak tisti, ki najmanj potrebujejo. To so nam ljudje dokazovali na vsakem koraku, dan za dnem. Ta pot nam je dala ogromno, eno pomembnejših stvari pa smo ustvarili sami: spletli smo močne medsebojne vezi in postali drug drugemu prijatelji. Še enkrat hvala ekipi za nepozabnih 14 dni. You rockJ!!!"

nike

Pozdravljeni,v soboto je še drugi del nekega snemanja. Nimam vam kaj napisati, vse je tako, kot mi je bilo rečeno, oziroma kot smo se dogovorili. Nič negativnega. Ponudili so mi celo za vzeti proizvode za katere se snema reklama.Vsi, ki sodelujejo, so neizmerno prijazno, skratka kot rečeno, brez problemov. Upam samo, da tudi oni zame lahko rečejo kaj takega. Lep pozdrav  Ksenija Novotny

ksenija