Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

Pozdravljeni, moj nepozaben dogodek snemanja reklame za avtomobil Dacia Logan je bilo prav cool. Čeprav se me je bilo malo videti,sem se na smanju počutila kot prava igralaka. Zelo sem uživala in upam da bom kaj takega še kdaj doživela. Spoznala sem tudi dosti oseb in sem se prav zabavala, imeli smo kosilo, različne sladkarije, pijačo... Najbolj všeč mi je bilo ko so me ličili, oblačili in urejali frizuro. Čeprav oblačila niso bila po mojem okusu mi je bilo vseeno všeč da sem kaj takega doživela. Za razliko od svojih prijateljev hočem vedno biti na posnetkih,slikah...Ker mi je zabavno pozirati,se smejati, plesati, še posebaj peti in to mi je zelo všeč...Če bom izbrana še za katero avdicijo si jo bom za vedno zapomnila, ker to so stvari, ki jih ne moreš pozabiti!

lorena

22.4.2017 Pretekli teden smo snemali z gospodom Martinom- Antonom Emeršič njegov diplomski film Čevljarna. Izkušnja je bila neprecenljiva in lepa, kljub temu, da se je zadeva snemala ponoči.....Zahvalila bi se tudi Vam za možnost videti in doživeti kako se posname film..... HVALA in veliko uspehov vam želim !

cirila

ponovno sem se odločil, da podaljšam članarino in s tem ostajam del avdicije.com. komaj čakam, da sodelujem v kakšnem oglasu ali pa krasim naslovnico ene od revij. maja sem na ljubljanskem gradu posnel predstavitveno-igrani spot GRAJSKI POGOVOR, ki kmalu prihaja na tv. matjaž g.

sebastian