Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

na snemanju je bilo res super, sicer smo bili malce premraženi a smo se kljub temu imeli super. Hvala! Anja Klemenčič

anja

Najprej bi se vam zahvalila za priložnost snemanja reklame kot statistka. Bila sem zelo pozitivno presenečena nad vašim lepim sprejemom, odličnim vzdušjem, res nisem pričakovala da bo tako super, ob enem pa sem spoznala kar nekaj drugih članov in snemanje je ob tem postalo še bolj zanimivo. Snemanje je potekalo skoraj cel dan, a so skozi ves čas za nas lepo skrbeli, da nismo bili lacni. :) še 1× se vam zahvaljujem za povabilo in upam, da bom lahko še kdaj sodelovala z vami, ker mi je bilo zares v veselje, ob enem pa si želim novih izkušenj s snemanja. Skratka vse pohvale avdiciji in kar tako naprej!!! Sara

sara

ponovno sem se odločil, da podaljšam članarino in s tem ostajam del avdicije.com. komaj čakam, da sodelujem v kakšnem oglasu ali pa krasim naslovnico ene od revij. maja sem na ljubljanskem gradu posnel predstavitveno-igrani spot GRAJSKI POGOVOR, ki kmalu prihaja na tv. matjaž g.

sebastian