Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 15 let

za vse, ki ste stari nad 15 let

Prijavnica do 15 let

za prijavo vašega otroka do 15 let

Kako se imamo na snemanjih?

posiljam izjavo zakaj sem vesela, da se clanica avdicije.com: - ker je to ustrezna zaposlitev mojega prostega časa, - ker to pomeni druženje in spoznavanje novih mlajših in starejših članov, - ker človek postane bolj samozavesten, - ker sem bila doslej že nekajkrat deležna pozitivnega vzdušja na snemanjih, - ker je to spoznavanje nečesa drugega, kar sem v življenju počela, - ker se v človeku prebudi čut za estetiko, bolj pozorna sem pri opazovanju drugih ljudi, njihovih kretenj in dejanj, oblačenj,..., - ker si povrhu vsega vedno nagrajen še materialno, - obenem je prijeten tudi občutek, da si bil nekje koristen in pozabil ob tem na probleme, ki jih imaš... vse to in še kaj so moji razlogi za nadaljnje članstvo v tej uspešni avdiciji. lep jesenski pozdrav, tatjana bizjak

tatjana

kmalu bo minilo eno leto mojega članstva pri klubu avdicija. v tem letu smo dosti sodelovali in moram priznati, da je bilo vsako delo posebej profesionalno izpeljano. ekipa je bila zmeraj sestavljena iz prijetnih ljudi, ki so bili marljivi, simpaticni, prilagodljivi in hkrati izredno zabavni, tako da so stvari vedno šle po načrtih. snemanja, fotografiranja, revije, .... vse mi je ostalo v lepem, prijetnem spominu. spoznala sem kopico novih ljudi, katerih sem vesela kadarkoli se srecamo in si zelim, da bi z njimi lahko se kdaj sodelovala. skratka, pozitivna energija, delovni duh in sprosceno, prijateljsko ozračje druži ljudi, ki delajo preko kluba avdicija.

zoja

Pozdravljeni, moj nepozaben dogodek snemanja reklame za avtomobil Dacia Logan je bilo prav cool. Čeprav se me je bilo malo videti,sem se na smanju počutila kot prava igralaka. Zelo sem uživala in upam da bom kaj takega še kdaj doživela. Spoznala sem tudi dosti oseb in sem se prav zabavala, imeli smo kosilo, različne sladkarije, pijačo... Najbolj všeč mi je bilo ko so me ličili, oblačili in urejali frizuro. Čeprav oblačila niso bila po mojem okusu mi je bilo vseeno všeč da sem kaj takega doživela. Za razliko od svojih prijateljev hočem vedno biti na posnetkih,slikah...Ker mi je zabavno pozirati,se smejati, plesati, še posebaj peti in to mi je zelo všeč...Če bom izbrana še za katero avdicijo si jo bom za vedno zapomnila, ker to so stvari, ki jih ne moreš pozabiti!

lorena