Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

Najlepša hvala za sporočilo...mislim, da se mi bo še cel preostanek dneva smejalo :). Se lotim učenja teksta za vlogo in počakam na ostala navodila. Lep preostanek dneva vam želim in lep vikend, Maja (marec 2018)

Maja

drugo leto sem član avdicije.com in zadnje obdobje sms-i kar dežujejo. hočeš sodelovati tu, hočeš snemati tam? doslej sem se udeležil fotografiranja za smrkljo in frko, sodeloval pri izboru za slovenskega dvojnika van wilderja, ter nastopil kot statist v reklami za športno napoved. v čem je čar sodelovanja? zapolnim prosti čas, zaslužim nekaj honorarčka, spoznavam nove obraze in nov ťsvetŤ, ki ga dotlej še nisem poznal. splača se. postal sem še bolj samozavesten in komaj čakam novih pozivov za sodelovanje.

jure

končno sem zbrala pogum, da vam pišem in se zahvalim za super... res super izkušnjo (fotografiranje za tiskane oglase za krko). skratka prav lepa hvala! pozdravljam vas ester

ester