Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

22.10.2018

Igranje

Za predstave iščemo amaterske igralce.

NADALJUJ >
22.10.2018

različne vloge in statisti za snemanje nadaljevanke SREDA

Za snemanje nadaljevanke Reka ljubezni, dne 24.10.  iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >
22.10.2018

PONEDELJEK 29.10 / TA TEDEN z GODLERJEM 6. oddaja 8. sezona v PONEDELJEK

TA TEDEN z GODLERJEM 6. oddaja v 8. sezoni. Oddaja polna presenečenj... Pridite se zabavat in doživite pol ure smeha v PONEDELJEK 29.10. ob 14:45 na oddajo z Juretom Godlerjem.

NADALJUJ >
18.10.2018

Modeli za fotografiranje

Iščemo modele za fotografiranje za zdravilo

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Zapomnil sem si zelo snemanje za oddajo - A si ti tud not padu, ki sem po "blazini z žeblji" brcal žogo. Ko gledam doma slike od takrat takoj začnem kazati kako sem brcal žogo. (z roko) Upam da bom še kdaj lčahko prišel na kakšno snemanje. Lep pozdrav, Uroš Milunić

uroš

Živjo, na Avdicijo sem prišla pred dvema letoma bolj z namenom, da včlanim svoja otroka, vendar so me punce (ki so, mimogrede, super) hitro prepričale, da sem se vpisala tudi sama. Kmalu sem začela dobivati manjše in nekoliko večje vloge v reklamah in filmu. Tako sem bila npr. nakupovalka kruha v, blagajničarka,...Nazadnje pa sem snemala za Angleže reklamo za Lipton. Vsako snemanje je drugačno, vedno doživiš nekaj novega, spoznaš nove ljudi, nekaj pa je skupno vsem: vedno je zabavno. :-) Sedaj sem kljub temu, da me čaka naporno leto, podaljšala članstvo in se veselim nadaljnega sodelovanja z vami. Cav, jerca Živjo,bom tole izkoristila, da vam sporočim svojo težko odločitev.Z vašo pomočjo sem posnela kar nekaj reklam in bila celo statistka v filmu in vedno, res vedno sem uživala. Punce ste super, vedno prijazne in nasmejane, snemanje pa je tako ali tako poseben, vedno zabaven dogodek. Je pa pač tako, da smo včasih preveč zaposleni, da bi se ukvarjali tudi s stvarmi, ki nas veselijo. Zaradi službe in predvsem doktorskega študija praktično nimam več prostega časa in zato sem se odločila, da sodelovanje z vami za nekaj časa prekinem. Se pa vsekakor spet vidimo, kakor hitro bo mogoče. Uživajte in ostanite take kot ste. Jerca

jerica

vega tv oglas
vedno sem si želel biti na sceni kakega filma kjer so se ljudje obmetavali s tortami in se oblizoval ob gledanju filmov "stan in olia" kjer so letele razne sladice po zraku. na tem snemanju sem to končno tudi doživel, vendar moram priznati, da ni bilo tako lepo kot sem pričakoval. do obmetavanja je prišlo šele ob 23h zvečer, mi pa smo bili v studiu že od 8h zjutraj. ker sem bil precej nestrpen, sem na skrivaj vsako uro sunil kakšno bananino pito. posledično sem jih bil ob finalnem dejanju krepko prenajeden. nasploh torte niso bile tako dobre kot so izgledale in na koncu so se vsi čudili zakaj se jaz še vedno bašem z njimi...vseeno pa je bilo zabavno gledati manekenke kako si z entuzijazmom mečejo živo rumene torte v obraz in se mažejo z njimi po telesih! nekako kot "mud wreestling" v rumenem blatu!

žito tv oglas
snemanje je bilo katko in sproščeno. zunaj je bila noč in močno je deževalo, mi pa smo morali ustvariti vzdušje idealnega zajtrka dveh zaljubljencev ob sončnem vzhodu. tudi tu sem se pošteno najedel vendar ne tort pač pa polnozrnatega kruha. kader, pri katerem me izbranka nahrani s koščkom kruha smo posneli pribljižno 30 krat. režiser me je neprestano spraševal če potrebujem pljuvalnik, jaz pa sem le zadovoljno žvečil in odkimaval, ker sem bil lačen kot vol. tudi kader s poljubom izbranke smo kar nekajkrat posneli. najbrž mi ni treba razlagati, da me tudi to ni prav nič motilo...sem pač prilagodljiv igralec!

jumbo plakat - nama
maskiranje je trajalo precej dolgo. s tokratno izbranko so naju namazali po celem telesu, ker sva na sliki napol gola vse pa mora izgledati perfektno. kar še vedno ni izgledalo perfektno so popravili z računalnikom! med drugim so mi izbrisali tatoo in narisali drugega - tudi prav! poza na kovinskem robu postelje ni bila prav nič ugodna, čeprav mogoče na sliki tako izgleda! vendar - vse za dobro fotko!!!

iztok

Novičke

Reference

LIDL

DORMEO

NLB Banka