Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

09.12.2018

On line prijave za snemanje nadaljevanke

Za snemanje nadaljevanke iščemo več statistov različnih profilov.

NADALJUJ >
07.12.2018

On line casting za TV ogles, foto za tujino za sladkarije

Prijavite se na avdicijo za snemanje oglasa.

NADALJUJ >
05.12.2018

On line avdicija za modele za fotgrafiranje

Fotografiranje v Ljubljani bo potekalo v decembru.

NADALJUJ >
04.12.2018

On line avdicija za letno pogodbo za snemanje reklam in fotografiranje

Iščemo več različnih profilov za podpis letne pogodbe za blagovno znamko.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Moram res pohvaliti Patricijo, bila je odlična, presegla je vsa pričakovanja. Slikanje je bilo naporno (vročina), a kljub temu je bila izredno profesionalna. Punca pri teh letih je res zrela in jemlje delo resno. To redko srečaš pri tako mladih. (Slikanje za poročni editorial v reviji Moja poroka, september 2014)

patricija

Nedelja v Portorožu na snemanju filma Slovenija, Avstralija in cel svet 6.6.2016 je bila čudovita, zanimiva, še pa še! Še besede glavnega Direktorja iz scenarija so me se osebno dotaknile, naj bi prepričali sami sebe..........! Hvaležna sem Vam Ljubimka, Janža, Matjaž za Vaše povabilo ter omogočena filmska doživetja! Statisti smo se imeli lepo, zabavno! Smejali smo se, veselili, pokali vice, vsak posameznik je zanimiv, vsak prijatelj! Vesela sem vsakega statiranja, ali posamezne vloge! Vsakič nove izkušnje, zabava! Na snemanjih se zmeraj počutim prijetno v družbi snemalne ekipe. Zmeraj rečem, če bi vsi na tem svetu, bili tako prijazni, nasmejani, kot ste Vi filmarji pri svojem tako zahtevnem delu, bi svet bil, veliko boljši! Želim Vam Veliko poslovnih uspehov ter uspešnega sodelovanja! Ljubljana, 7.6.2016 Katarina Kulonja

katarina

Pozdravljena Janža, pošiljam vam edino fotografijo, ki mi je uspela danes na snemanju. Bilo je prijetno sodelovat z vašim mladim fotografom Tiborjem. Ina je z njim doživela svoj krst - njeno prvo fotografiranje na prostem in v gibanju. Se je pošteno naskakala, vendar pri tem uživala. Sedaj moramo samo še počakati na rezultate fotografiranja. Lep večer, Bibijana (Inina mama)

ina nathalie

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom