Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

18.02.2019

Iščemo v več statistov

Za snemanje nadaljevanke Reka ljubezni, dne 20.2.2019 iščemo različne statiste.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >
18.02.2019

Online avdicija za snemanje priljubljene TV serije

Za snemanje priljubljene TV serije iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo. Več v prijavi.

NADALJUJ >
18.02.2019

ON LINE casting za modela za fotografiranje SLO hotelske verige

Za fotgrafiranje iščemo moškega in žensko

NADALJUJ >
15.02.2019

Iščemo igralko za nadaljevanko

Za snemanje iščemo igralko, ki im a čas za snemanje v torek 19.2.2019.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Pozdravljeni, moj nepozaben dogodek snemanja reklame za avtomobil Dacia Logan je bilo prav cool. Čeprav se me je bilo malo videti,sem se na smanju počutila kot prava igralaka. Zelo sem uživala in upam da bom kaj takega še kdaj doživela. Spoznala sem tudi dosti oseb in sem se prav zabavala, imeli smo kosilo, različne sladkarije, pijačo... Najbolj všeč mi je bilo ko so me ličili, oblačili in urejali frizuro. Čeprav oblačila niso bila po mojem okusu mi je bilo vseeno všeč da sem kaj takega doživela. Za razliko od svojih prijateljev hočem vedno biti na posnetkih,slikah...Ker mi je zabavno pozirati,se smejati, plesati, še posebaj peti in to mi je zelo všeč...Če bom izbrana še za katero avdicijo si jo bom za vedno zapomnila, ker to so stvari, ki jih ne moreš pozabiti!

lorena

Zelo sem bil vesel, ko sem dobil ponudbo za snemanje reklame in seveda sem jo z veseljem sprejel, saj izredno rad nastopam. Na snemanju sem užival, bila je lepa izkušnja, spoznal sem veliko zanimivih ljudi. Upam, da še kdaj kaj takega ponovim. LP, Janez p.s. Najlepša hvala tudi prijaznim puncam iz "avdicija.com" ! _______________________________________________________________ Živjo! Rad bi se zahvalil za vse priložnosti, ki sem jih dobil, odkar sem član " Avdicije". Na zadnji, ki je bila na Luninem festivalu, kjer je bila organizacija tipi-topi, sem se zelo zabaval in upam, da bomo še kdaj ponovili. Hvala vsem in lep pozdrav! Janez _______________________________________________________________ Živjo, uspešno smo izpeljali tudi Modianino modno revijo na Otroškem bazarju. Ker smo bile mamice pomoč v zaodrju, sem uspela posneti le eno fotko iz zakulisja, pa še to bolj na hitrco.Bilo je luštno, pokazalo pa se je tudi, da znamo mamice oblačiti otroke z nadzvočno hitrostjo:))). Modiani tudi hvala za darilca. Upam, da se kmalu spet slišimo. LP Janez in Meta

janez

Pri vas sem sedaj že 1 leto in moram reči, da ste res super!!! Z vami imam same lepe izkušnje. Še posebej bi rada pohvalila vse punce (ki nas sproti obveščajo o raznih avdicijah in priložnostih za delo, med snemanji skrbijo za nas…), ki jim uspe biti vedno dobre volje. Še tako naprej! Veselim se nadaljnega dela z vami. Lp, Manja

Manja

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom