Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

10.12.2017

Snemanje nadaljevanke

Za snemanje nadaljevanke dne 14.12. iščemo različne profile.  

NADALJUJ >
10.12.2017

Snemanje v petek

Za snemanje v petek.

NADALJUJ >
10.12.2017

Video posnetek

Vec o projektu z logiranjem.

NADALJUJ >
10.12.2017

Fotografiranje

Za fotografiranje iščemo družino.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Pozdravljena Janža, pošiljam vam edino fotografijo, ki mi je uspela danes na snemanju. Bilo je prijetno sodelovat z vašim mladim fotografom Tiborjem. Ina je z njim doživela svoj krst - njeno prvo fotografiranje na prostem in v gibanju. Se je pošteno naskakala, vendar pri tem uživala. Sedaj moramo samo še počakati na rezultate fotografiranja. Lep večer, Bibijana (Inina mama)

ina nathalie

Na snemanju TV reklame za mobitel je blo super. Spoznala sem veliko super punc, zelo sem bila vesela in presenecena, ko sem videla med kakšnimi puncami so izbrali tudi mene. Zelo smo uzivale, čeprav je bilo kar naporno in mrzlo:). Snemali smo skoraj cel dan, a so za nas skozi ves dan skrbele vizažistke in catering, tako da nismo bile lacne! Snemalna ekipa je bila ful prijazna. Mislim da vsi komaj čakamo, da vidimo končni izdelek! Zdravo, na snemanju za tv oglas aquafresh na primorskem je bilo super. Vsi so bili zelo prijazni in zelo zadovoljni z mano. Maja Mesarec

maja

Enkrat, ko prideš na avdicijo.com in te tam sprejmejo punce, ki so vedno nasmejane in dobre volje se res z veseljem še vrneš nazaj. Na avdiciji mi je všeč, ker imajo delo za čisto vse od malčkov do dedkov in babic, za majhne, velike, vitke in malo manj vitke. Mnogi imajo željo, da se preizkusijo v vlogi modela, nastopijo v tv oglasu ali spotu ipd. ampak mislijo, da zato nimajo stereotipičnih lastnosti....eh pozabte na to avdicija.com CAN MAKE IT HAPPEN. Sama sem se s pomočjo avdicije.com preizkusila kot voditeljica na Srečni liniji, kot hostesa, delala za Cannon z samim božičkom in nazadnje sem se za Cannon prelevila v Laro Croft-zanimivo. Imela sem tudi priložnost sodelovati v reklami za mobitel, katero je režisiral ameriški režiser Dick L., ta pa je seveda poskrbel za ameriški humor na snemanju-brez tega enostavno ne bi šlo. Velik in nasmejan pozdrav za team avdicije.com. Samo tako naprej z dobrim delom... Slađana G.

slađana

Novičke

Reference

Medex

TUŠ

NLB Banka