Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

19.04.2019

ČETRTEK 25.04. / TA TEDEN z GODLERJEM 11. oddaja 9. sezona v ČETRTEK

TA TEDEN z GODLERJEM 11. oddaja v 9. sezoni. Oddaja polna presenečenj... Pridite se zabavat in doživite pol ure smeha v ČETRTEK 25.4. ob 14:45 na oddajo z Juretom Godlerjem.

NADALJUJ >
19.04.2019

Kaj dogaja? ogled snemanja oddaje z Jonasom Petek 26.04.2019 RTV ob 17:30

Vas zanima kako poteka snemanje? Bi se radi zabavali?

NADALJUJ >
18.04.2019

Online avdicija za snemanje nadaljevanke

Za snemanje nadaljevanke iščemo različne profile.  Več si lahko preberete ob prijavi.

NADALJUJ >
18.04.2019

Avdicija za snemanje TV nadaljevanke

Za snemanje TV nadaljevanke iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Že nekaj časa sem si želel, da bi kaj takšnega poizkusil. Hvala ekipi Avdicija, ker mi je omogočila to neverjetno izkušnjo. Hvala tudi vsem fotografom, stilistom, kreatorjem, vizažisitom, hair stylistom, modelom in vsem ostalim, s katerim smo preživeli fantastičen teden na Bledu

jože

z delovanjem kluba avdicija.com sem zadovoljna, vsem pa sporočam, da naj redno pregledujejo internetno stran in sledijo avdicijam.

lena

Po skoraj dveh letis sodelovanja z avdicijo.com, mi niti enkrat nisem niti enkrat obžalovala, da sem se včlanila. Vsekakor mi je bila odskočna deska v svet, o katerem sanja marsikatero dekle in tudi fant. Ne gre za odločitev bi-nebi, preprosto JA! Vsaka izkušnja mi je bila pozitivna in vsako zamujeno priložnost zaradi obveznosti, sem obžalovala. Če imaš možnost, jo sprejmi, ker nikoli ne veš katera okna se ti še odpirajo poleg že odprtih vrat. Nadvse prijazna dekleta avdicije.com so zanesljiva in njihov prijazen pristop ti olajša katerokoli delo! Sodelovati z avdicijo.com je vedno v užitek! lp, nat

natalija

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom