Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

10.12.2017

Snemanje nadaljevanke

Za snemanje nadaljevanke dne 14.12. iščemo različne profile.  

NADALJUJ >
10.12.2017

Snemanje v petek

Za snemanje v petek.

NADALJUJ >
10.12.2017

Video posnetek

Vec o projektu z logiranjem.

NADALJUJ >
10.12.2017

Fotografiranje

Za fotografiranje iščemo družino.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

ponovno sem se odločil, da podaljšam članarino in s tem ostajam del avdicije.com. komaj čakam, da sodelujem v kakšnem oglasu ali pa krasim naslovnico ene od revij. maja sem na ljubljanskem gradu posnel predstavitveno-igrani spot GRAJSKI POGOVOR, ki kmalu prihaja na tv. matjaž g.

sebastian

Enkrat, ko prideš na avdicijo.com in te tam sprejmejo punce, ki so vedno nasmejane in dobre volje se res z veseljem še vrneš nazaj. Na avdiciji mi je všeč, ker imajo delo za čisto vse od malčkov do dedkov in babic, za majhne, velike, vitke in malo manj vitke. Mnogi imajo željo, da se preizkusijo v vlogi modela, nastopijo v tv oglasu ali spotu ipd. ampak mislijo, da zato nimajo stereotipičnih lastnosti....eh pozabte na to avdicija.com CAN MAKE IT HAPPEN. Sama sem se s pomočjo avdicije.com preizkusila kot voditeljica na Srečni liniji, kot hostesa, delala za Cannon z samim božičkom in nazadnje sem se za Cannon prelevila v Laro Croft-zanimivo. Imela sem tudi priložnost sodelovati v reklami za mobitel, katero je režisiral ameriški režiser Dick L., ta pa je seveda poskrbel za ameriški humor na snemanju-brez tega enostavno ne bi šlo. Velik in nasmejan pozdrav za team avdicije.com. Samo tako naprej z dobrim delom... Slađana G.

slađana

Pozdravljeni! Moram se vam zahvalit ,da ste mi omogočili res noro dobro doživetje na snemanju... Vsi napori,ki sem jih vložil v samo vožnjo iz Mb in nazaj so nula proti temu.... Res iskreno HVALA VAM in se že veselim za nove podvige.... razdalja zame ni ovira,ker sem zraven res z dušo in srcem!!!! Tudi včerajšnja odigrana vloga v Usodnem vinu.... res to je največ,kar si lahko zaželim.... :-) LEPO JE Z VAMI SODELOVAT !!! Lepo pozdravljeni! Dean 1.6.2016

dean

Novičke

Reference

Medex

TUŠ

NLB Banka