Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

23.01.2019

Preživite poletje na morju! Avdicija za animatorje

Ne zamudite! Išče se večji team za delo poleti, kot animator. Podrobnosti si lahko preberete v prijavi.

NADALJUJ >
23.01.2019

Avdicija za snemanje

Za odlično izkušnjo, plačilo in doživetje iščemo več različnih profilov ljudi.

NADALJUJ >
23.01.2019

Avdicija za performerke v gledališču

On line AVDICIJA za nastop v gledališču

NADALJUJ >
22.01.2019

Avdicija za snemanje TV oglasa v tujini

Za sneman e TV oglasa v tujini iščemo različne profile. Več z prijavo.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

snemanje naslovnice za orbito,
februar 2002

od vseh snemanj, ki sem se jih udeležila mi je najbolj v spominu ostalo snemanje naslovnice za februarsko orbito. naslovnico smo snemali v malem avtomobilčku, meter in pol velikem kabrioleteku, ki žal ni zdržal do konca snemanja. kljub vsem tem težavam in težavicam pa je bilo fotkanje prijetno in zabavno. rodila so se nova prijateljstva in nastala je super naslovnica.

eva

najlepše se vam zahvaljujem za lepe želje in pozornost. V petek sem hotela priti na dan odprtih vrat, pa sem se že prej zmenila s sodelavkami, da se dobimo po službi na pijači. Ravno, ko smo praznovale sem dobila vaš mail za snemanje v narodnem muzeju. Res ste me presenetili in mi polepšali dan. Na snemanju je bilo zelo prijetno in ta vloga je bila resnično zame. Ni dolgo tega, ko sem učence peljala v narodni muzej in galerijo. S snemanjem smo začeli ob 11.30 in končali ob 13.uri. Otroci so bili enkratni in takoj smo našli stik in se začeli pogovarjati. Po pogovoru sem ugotovila, da prihajajo s šol, kjer so moje prijateljice pomočnice ravnateljice in njihove profesorice. Prizorov nismo velikokrat ponavljali, ker naj bi bil prihod v muzej zelo sproščen. Otroci pa to znajo zelo dobro narediti. Posneli smo tri kratke kadre. Zadnjega ogled vaške situle smo snemali samo enkrat. Gospod Aleš - režiser je bil zelo prijazen. Zelo lepo se mi je zdelo, ko je na koncu vsakemu otroku dal roko in se jim zahvalil. Pohvalno dejanje. Še enkrat hvala, da ste se spomnili name. Želim Vam še naprej uspešno delo. V pričakovanju še na kakšno priložnost vas lepo pozdravljam. Tatjana Lazar

tatjana

Pozdravljena Janža, pošiljam vam edino fotografijo, ki mi je uspela danes na snemanju. Bilo je prijetno sodelovat z vašim mladim fotografom Tiborjem. Ina je z njim doživela svoj krst - njeno prvo fotografiranje na prostem in v gibanju. Se je pošteno naskakala, vendar pri tem uživala. Sedaj moramo samo še počakati na rezultate fotografiranja. Lep večer, Bibijana (Inina mama)

ina nathalie

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom